رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از نماینده تهران در مجلس که ادعا کرده بود انصاری برای سفر کاری به برزیل درخواست ۵۰ میلیارد تومان پول کرده است، خواست برای بررسی اسناد این سفر به سازمان محیط زیست بیاید.

شینا انصاری

به گزارش همشهری آنلاین، شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با انتشار متنی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«از حساسیت آقای ثابتی درباره هزینه کرد دولت متشکرم عددی که میفرمایند برآورد اولیه شامل راه اندازی پاویون و کل هیئت اعزامی بود و سقف هزینه مصوب ۱۵ میلیارد تومان ولی با توجه به کاهش نفرات هزینه کرد کمتر از این رقم است.

از ایشان دعوت میکنم جهت بررسی اسناد به سازمان تشریف بیاورند.»

وی با انتشار متن دیگری نیز لینک یک خبر را منتشر کرد که پیش‌تر در سایت سازمان حفاظت محیط زیست منتشر شده و در بعضی خبرگزاری‌ها نیز بازنشر شده بود.

«درباره هزینه‌ کرد سفر به #کاپ۳۰ جهت اطلاع و شفاف سازی

حضور در کاپ ۳۰ با حداقل هزینه و نفرات انجام شده/نامه منتشر شده مربوط به برآورد اولیه هزینه‌هاست»

واکنش شینا انصاری به اظهارات نماینده مجلس درباره سفر ۵۰ میلیاردی به برزیل

به گزارش ایسنا، امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، امروز (۱۸ آبان) در جلسه علنی مجلس ضمن بیان تذکر شفاهی با بیان اینکه مشکل کشور کمبود پول نیست و مدیریت بد، ولخرجی و بریز و بپاش‌ها است، ادعا کرد شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست برای سفر کاری به برزیل درخواست ۵۰ میلیارد تومان پول از سازمان برنامه و بودجه کرده است و گفت: «آخر مگر می‌خواهید برزیل را بخرید و برگردانید، چند نفر هستید و می خواهید چه کار کنید؟»

کد خبر 993131
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    6 1
    دروغ نگو خانم انصاری،اینم مثل حقوق دویست میلیونی احمدزاده
  • س IR ۱۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    1 0
    این خانم دروغ می گوید بعد از لو رفتن ماجرا سعی کرد برخی از اعضای هیئت را نبرد بقیه اش هم خالی بندی و ابکی بود که به اسم مخارج بالا 50 میلیارد بگیره